Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/tekst/domains/tekstjes.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 Quizvragen

QuizvragenEen verzameling quizvragen met antwoorden!

TIP: Test aankoop geeft gratis mini stereo's weg!
Klik hier en vraag nu je gratis mini stereo aan!

Quizzen is niet alleen de passie van vele mensen, het is ook de activiteit die heel vaak word uitgeoefend in verschillende media. U kan je eigen kennis testen door mee te spelen of te kijken naar een andere quiz. Maar zelf een quizronde opstellen is vaak leuker dan het deelnemen van een quiz. Door de moderne technologie is het ook niet moeilijk meer om zelf iets in elkaar te knutselen. Onderaan vindt u alle categorieën waar u een quizvragen uit kan bekijken. Moest u een fout gevonden hebben in één van deze quizvragen dan mag ons dit laten weten. Wij wensen je alvast veel succes toe en raden je ook aan om onze tips na te lezen over het presenteren van een quiz.

Quizvragen dieren

Bent u een algemene quiz aan het opstellen maar zoekt u nog vragen over dieren, dan kan u even kijken tussen onze vragen die over de dierenwereld gaan.

Algemene Kennis

Op deze pagina vindt u niet alleen quizvragen over de algemene kennis, maar ook informatie en tips hoe je u eigen kennis kan uitbreiden en wat u hiervoor hoeft te doen. Succes!

Grappige quizvragen

De sfeer van een quiz wordt bepaald door de soort vraag. Als de aandacht weg trekt van de deelnemers dan kan u gebruik maken van een grappige quizvraag. Hierdoor zal je weer de aandacht trekken en ook opnieuw verder kunnen gaan met de andere vragen. Humor is nodig, in elke quiz!

Quizvragen ouderen

Een verzameling van leuke quizvragen speciaal voor ouderen. Dit is een combinatie van actualiteit en andere diverse onderwerpen. Wij wensen je alvast veel plezier met het opstellen van deze quiz. De antwoorden staan natuurlijk ook bij elke vraag vermeld.

Muziek quizvragen

Deze vragen kunnen gesteld worden in alle leeftijdscategorieën. Er staan zowel vragen in over populaire zangers en muziek maar ook over de klassiekers van vroeger. Actuele thema’s als X-factor en Eurosongfestival worden hier ook besproken!

Quizvragen voor kinderen

Deze quizvragen zijn bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Deze vragen gaan vooral over populaire kinder TV programma’s en actualiteit waar kinderen interesse voor hebben. Ideaal voor in een jeugdbeweging of school!

Sport quizvragen

Dit is een categorie speciaal voor de sportliefhebbers. Hierin vindt je zowel vragen over voetbal als tennis, golf, lopen enz. Ook kan u je eigen sport kennis bijsturen door de antwoorden te lezen. De kans is namelijk groot dat één van deze vragen in de volgend sport quiz vermeld zullen staan!